Mauritius – Sofitel

24 Aprilie - 02 Mai 2019

  • Include: Avion+Cazare+Demipensiune+Asig Med

preturi incepand cu 1700 Euro

Vacanta Mauritus | Vacante Exotice vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus vacanta mauritus 2018, sejur mauritius, destinatii exotice, last minute mauritus oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius oferte mauritius

Situat într-o grădină tropicală mare cu vedere la Oceanul Indian, la 4 km de Flic en Flac, acest hotel luxos este un paradis în insulele Mauritius, cu o plajă cu nisip înconjurată de palmieri.

Cu o arhitectură în stil asiatic, toate camerele şi suitele complexului Sofitel L’Imperial au TV cu ecran plat, baie în plan deschis şi vedere la mare. Unele unităţi oferă o terasă privată, perfectă pentru a admira asfinţitul.

Complexul L’Imperial include câteva restaurante gourmet care servesc preparate din bucătăria franceză cu influenţe internaţionale. Oaspeţii se pot bucura de cine la lumina lumânărilor în grădini sau chiar pe plajă.

Oaspeţii se pot relaxa în centrul spa în stil asiatic So sau se pot bucura de lecţii de scufundări sau windsurfing. Clubul de golf Paradis se află la 30 de minute de mers cu maşina de acest complex elegant.

Sofitel L’Imperial este la mai puţin de 1 oră de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Oaspeţii au la dispoziţie locuri de parcare gratuite.

  • Wi-Fi Internet
  • Parking
  • Fitness Center
  • Pool
  • SPA
  • Restaurant
  • Bar/Lounge

Amazing

Pachetul include:

✔ Cazare 7 nopti la Sofitel L’Imperial Resort and Spa*****
✔ Regim masa: Demipensiune
✔ Zbor Austrian Airlines  Bucuresti – Mauritius – Bucuresti
✔ Bagaj de mână 8kgbagaj cala 32 kg  
✔ Bonus: Asigurare medicala si storno;
✔ Bonus: Transfer Aeroport/Hotel/Aeroport;

La cerere se poate oferta orice alta perioada/hotel.

Pentru orice alte intrebari nu ezitati sa ne contactati:
Tel: 0787888888 / Email: contact@partytrip.ro

Fii la curent cu ofertele nostre:
Facebook / Instagram

Vacanta Mauritus | Vacante Exotice | Party Trip

Vacanta Mauritus 2019

Mauritius – este o destinație de luna de miere populară și un loc de lux pentru celebrități, o destinație de înaltă clasă care propune servicii de top în numeroasele sale hoteluri de lux, vile de înaltă clasă și bungalouri unde vei gasi  plaje nisipoase, palmieri și lagune azure.

Le Morne – Le Morne Brabant, aflat în sudul insulei, este un loc abia locuit. Este în mare parte înconjurată de hoteluri. Acolo veți avea șansa de a vedea Muntele Le Morne, clasificat drept patrimoniu mondial, un singur vârf încapsulând atât de mult din istoria lui Mauritius.

vacanta mauritius 2018

Le Morne Mauritius

Parcul National Gorjul Negru – un parc național care se întinde pe o suprafață de 6574 de hectare de păduri și faunei sălbatice, care acoperă 3,5% din suprafața terestră a Mauritiusului și include o serie de ecosisteme. Această pădure densă găzduiește peste 300 de specii de plante cu flori.

sejur mauritius 2018

Parcul National Gorjul Negru

Vacanta Mauritus 2019

Ile Aux Cerfso mare insulă din Mauritius, Iles Aux Cerfs, este situată în largul coastei de est, cu plaje spectaculoase, nisipoase, palmieri și ape de toate nuanțele de albastru. Acesta rămâne una dintre atracțiile principale ale insulei.

last minute mauritius

Ile Aux Cerfs

Vacanta Mauritus 2019

La roche qui pleure / Le Souffleur – acest loc este pur și simplu uimitor, superb, relaxant și inspirat. Aici valurile mari unice se sparg de stâncile vulcanice.

oferte vacanta mauritus

Mauritius

Vacanta Mauritus | Vacante Exotice – Destinatii Exotice de Vis

Grand Bassin  un vulcan stins, acum un lac ridicat în munți, la aproximativ 1800 de metri deasupra nivelului mării, este cel mai sacru loc hindus de pe insula Mauritius. Aici veți putea vizita si un templu dedicat Domnului Shiva.

oferte sejur mauritus 2018

Grand Bassin Mauritius

Descopera lumea cu Party Trip! Vacante, sejururi, destinatii exotice, partytrip, city break, oferte revelion.

Verifica ofertele noastre AICI sau solicita Oferta Personalizat!

Solicita oferta