Creta-Porto Platanias

06 Iunie - 13 Iunie 2019

  • Include: Avion+Cazare+Demipensiune+Asig Med

preturi incepand cu 620 Euro

vacanta creta 2019, Sejur Creta 2019, last minute creta 2019 vacanta creta 2019, sejur creta, last minute creta 2019 vacanta creta 2018, sejur creta, last minute creta 2018 vacanta creta 2018, sejur creta, last minute creta 2018 vacanta creta 2018, sejur creta, last minute creta 2018 vacanta creta 2018, sejur creta, last minute creta 2018 vacanta creta 2018, sejur creta, last minute creta 2018 vacanta creta 2018, sejur creta, last minute creta 2018 vacanta creta 2018, sejur creta, last minute creta 2018

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 200 de metri de plaja din Platanias, Porto Platanias Village Resort este un complex cu alei pavate cu piatră, grădini şi o piscină minunată. Oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi DVD player.

Studiourile şi apartamentele de la Porto Platanias au balcon privat cu vedere la piscină şi la grădinile hotelului. Toate au chicinetă bine utilată şi TV cu canale internaţionale prin satelit, seif şi uscător de păr.

Restaurantul hotelului serveşte bufete cu preparate din bucătăria cretană şi internaţională. Porto Platanias Village Resort are un snack bar şi se organizează şi seri cretane cu muzică tradiţională.

La mică distanţă de mers pe jos de complex se găsesc multe taverne, baruri şi cluburi de noapte. Pitorescul oraş-port Chania este la 20 de minute de mers cu maşina.

  • Wi-Fi Internet
  • Parking
  • Airport Transport
  • Fitness Center
  • Pool

Super

SERVICII INCLUSE

7 nopti cazare cu demipensiune la Porto Platanias Village Resort****

Transport cursa charter TAROM triunghi OTP-CHQ-OTP (la dus escala Mykonos)

Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport

Taxe de aeroport

Asistenta turistica in limba romana

Asistenta turistica

Bonus Asigurarea medicala si STORNO

La cerere se poate oferta orice alta perioada/hotel.

Pentru orice alte intrebari nu ezitati sa ne contactati:
Tel: 0787888888 / Email: contact@partytrip.ro

Fii la curent cu ofertele nostre:
Facebook / Instagram

Sejur Creta 2019 – Oferte Vacanta Grecia 2019

Sejur Creta 2019  -Creta cea mai sudică insulă din Europa are “totul”! Varietatea sa bogată de caracteristici include sate de munte, plaje lungi de nisip, golfuri stâncoase, baruri și viața de noapte. Există domenii de munte magnifice, sporturi de apă, locații liniștite și plaje superbe.

vacanta grecia 2018

Creta

Clima este una dintre cele mai bune din Europa. Cea mai mare insulă din Grecia este, desigur, cea mai populară destinație de călătorie și de vacanță.

sejur creta 2018

Crete Beach

Heraklion are muzeul arheologic major, cafenelele și magazinele inteligente și la modă și o agitație de afaceri zgomotoasă – oferă, de asemenea, multe comori ascunse, pe care le dezvăluim cu bucurie.

sejur grecia 2018

Heraklion Crete Greece

Chania are o mare parte din partea venețiană a istoriei sale intacte. Luxoasele vile venețiene convertite în hoteluri, portul Venetian vreodată impresionant, magazinul îngust și străzile pietonale cu căptușeală la restaurant, hotelurile mici conținute în clădiri care odinioară locuiau pentru a expat comercianți și o gamă largă de locuri pentru a rămâne.

last minute creta 2018

Chania Creta

Rethymno are vechea secțiune – castelul și o plajă lungă de nisip, cafenele și restaurante cu clienți locali și vizitatori.

Indiferent dacă vă aflați în sporturi nautice, scufundări subțiri sau o bună plajă de soare veche, insula aproape sigur are o întindere de nisip care se potrivește cu gusturile dumneavoastră.

Sejur Creta 2019 – Plaje Creta

Elafonísi Beach –  Apa aproape tropicală  are nisip alb albastru, colorat de corali, apele de acvamarin

Plaja Koureménos este unul dintre cele mai importante locuri de pe windsurfing din Creta. O plajă fină, cu nisip și prundiș, cu mai multe taverne și si un bar – direct în spate.

De remarcat sunt si celalalte plaje : Mátala, Vái, Mýrtos

Verifica toate ofertele noastre pentru Sejur Creta 2019 AICI

 

Solicita oferta