Revelion Praga 2020

29 Decembrie - 02 Ianuarie 2020

  • Include:Cazare+Mic Dejun+Asig Med

preturi incepand cu 650 Euro

Revelion Praga 2020 Sejur Revelion Praga 2018 Sejur Revelion Praga 2018 Sejur Revelion Praga 2018 Sejur Revelion Praga 2018 Sejur Revelion Praga 2018 Sejur Revelion Praga 2018

Situat în Praga, în faimoasa clădire Dancing House, chiar lângă râul Vltava, Hotelul Dancing House pune la dispoziţie restaurant, bar şi acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Cea mai apropiată staţie de metrou este la doar 300 de metri.

Clădirea Dancing House a fost distinsă cu premiul mondial Design-ul Anului acordat de revista Time. Clădirea a fost proiectată de arhitecţii de renume mondial Frank Gehry şi Vlado Milunić.

Toate camerele oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat, aparat de cafea şi zonă de relaxare pentru confortul oaspeţilor. Toate includ baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Hotelul Dancing House serveşte micul dejun. De asemenea, oaspeţii pot solicita meniuri pentru diete speciale.

Hotelul are recepţie cu program nonstop, iar personalul este la dispoziţia oaspeţilor cu informaţii despre zonă. Hotelul oferă servicii de închirieri auto.

Podul Carol este la 1,2 km de Hotelul Dancing House, iar Piaţa Wenceslas se află la 1,5 km. Aeroportul Václav Havel din Praga se află la 13 km de proprietate, iar serviciul de transfer poate fi oferit la un cost suplimentar.

  • Wi-Fi Internet
  • Parking
  • Restaurant
  • Bar/Lounge

Amazing

Pachetul include:

✔ 4 nopti cazare la Dancing House Hotel
✔ Mic Dejun
✔ Asigurare medicala

Revelion Praga 2020

Revelion Praga 2020 – În cartierul Hradčany din Praga, Castelul Praga (Pražský hrad) este astăzi reședința oficială a președintelui Republicii Cehe și una dintre atracțiile turistice cele mai vizitate ale orașului.

În interiorul zidurilor castelului se află numeroasele locuri turistice cele mai populare din Praga, printre care Catedrala Sf. Vitus, Bazilica Sf. Gheorghe, Turnul pulberilor, Palatul Regal vechi și Lantul de Aur.

Castelul din Praga

Castelul din Praga

Charles Bridge

Una dintre cele mai cunoscute poduri vechi din Europa, magnificul Podul Carol (Karlův Most) are 32 de puncte unice de interes printre care cele mai importante sunt cele ale Sfântului Împărat Roman Carol al IV-lea și cele ale lui Ioan de Nepomuk, cel mai venerat sfânt al țării, dezvăluit în 1683.

Charles Bridge Praga

Charles Bridge Praga

St. Vitus Cathedral

În incinta Castelului Praga, catedrala romano-catolică Sf. Vitus (Katedrala St. Vita) este cea mai mare și cea mai importantă biserică creștină din Cehia. Constructia catedralei a început în 1344 și a durat mai mult de 525 de ani pentru a finaliza, rezultând un amestec de stiluri gotice moderne neo-gotice și stilul gotic din secolul al XIV-lea.

St. Vitus Cathedral Praga

St. Vitus Cathedral Praga

Casa Municipală

Fondata in 1912 Casa Municipala este considerată pe scară largă unul dintre cele mai frumoase exemple de Art Nouveau din oraș.

Casa Municipala Praga

Casa Municipala Praga

Piața Wenceslas

Numita după sfântul patron al Boemiei, a cărui statuie poate fi văzută aici, Piața Wenceslas a fost creată în secolul al XIV-lea în timpul domniei lui Charles IV ca piață de cai și a devenit una dintre cele mai importante spații publice din oraș, încă utilizată pentru demonstrații și sărbătorile deopotrivă.O vizită de astăzi este o experiență distractivă și va prezenta vizitatorilor din unele orașe cele mai bune experiențe de mese, precum și cumpărături excelente.

Piața Wenceslas Praga

Piața Wenceslas Praga

Verifica toate ofertele noastre pentru  Revelion Praga 2020

Vezi celelate oferte AICI

Solicita oferta