Revelion Como Italia

29 Decembrie - 02 Ianuarie

  • Include: Avion+Cazare+Mic Dejun+Asig Med

preturi incepand cu 549 Euro

Oferte Revelion Italia 2019

Hotelul Palace este situat într-o grădină amenajată pe malul lacului Como, la 5 minute de mers pe jos de Catedrala Como. Atât barul cât și restaurantul au vedere la lac.

Palace Hotel & Centro Congressi este format din 2 clădiri, una istorică și una modernă.

Toate camerele sunt decorate în stil clasic, iar unele oferă vedere la lac. Camerele oferă aer condiționat, minibar, precum și TV cu canale prin satelit.

Restaurantul Antica Darsena servește preparate din bucătăria mediteraneană și italiană, într-un decor elegant. În fiecare dimineață se oferă un bufet variat de mic dejun.

Hotelul Palace se află la doar 200 de metri de gara Como Nord Lago. Hotelul este înconjurat de cele mai cunoscute străzi comerciale din orașul Como.

Acesta este locul preferat de turiștii din Como, conform comentariilor independente.

  • Wi-Fi Internet
  • Parking
  • Restaurant
  • Bar/Lounge
  • Airport Transport

Amazing

Pachetul include:
✔ Zbor Bucuresti – Milano – Bucuresti
✔ Bilet Tren Milano-Como
✔ Bagaj de mana 10 kg;
✔ 4 nopti cazare la Palace Hotel & Centro Congressi 
✔ Mic Dejun
✔ Asigurare medicala

Oferte Revelion Italia 2019

Cele mai importante Obiective Turistice pe care le puteti vizita in Como, Italia: Oferte Revelion Italia 2018, last minute italia

Duomo (Cathedral)

Fațada din secolul al XIV-lea a catedralei Como este gotică pură, o față de marmură evidențiată prin sculptură detaliată de piatră și statui în jurul unei ferestre de trandafir, tăiată cu vârfuri delicate sculptate.

Italy Como Duomo

Italy Como Duomo

Basilica di Sant’Abbondio

Merită plimbarea de la centru pentru a vedea acest exemplu excepțional al unei bazilici din secolul al XI-lea, construită în stil romanic lombard. Interiorul îngust înălțat pare mai degrabă ca cea mai veche bazilică creștină și este decorat în fresce gotice din secolul al XIII-lea, în stare bună.

Italy Como Basilica di Sant-Abbondio

Italy Como Basilica di Sant-Abbondio

Lake Como

Lacul Como îngust și asemănător cu fjordul (Lago di Como în italiană) are o lungime de 50 de kilometri și are forma unui Y inversat. Dar există un interes scăzut în brațul sud-estic, iar un feribot transportă în mod convenabil autoturisme de-a lungul țărmului estic spre Bellagio , cel mai frumos oraș al lacului, așezat la punctul peninsulei unde se converg brațele.

Pentru a face din vacanta voastra o vacanta de vis, puteți explora lacul într-o excursie de o zi pentru peisaj, cu o oprire sau două la orașe. Iar in celelalte zile puteți vedea atracțiile majore din jurul lacului.  Oferta Vacanta Revelion Ieftin Como Italia 2018

Italy Lake Como

Italy Lake Como

Cernobbio

Vila d’Este Palatiala, construita pentru o regina engleza si acum un hotel de lux, stabileste un standard ridicat pentru vilele lacurilor, cu gradini terasate urcand dealul abrupt din spatele ei. Restul orașului nu este atât de mare, dar are un aer de vacanță frumos și este punctul de plecare pentru un drum îngust care duce până la 1,310 de metri de Monte Bisbino la o biserică de pelerinaj și la priveliști panoramice.

Italy Cernobbio

Italy Cernobbio

Villa Balbianello

Pe malul lacului sub Monte Crocione, Lenno este cel mai bine cunoscut pentru vila și grădinile care acoperă Punta di Balbianello, o peninsulă lungă ce se curbează în lac. Vila barocă, construită pentru un cardinal din secolul al XVIII-lea, este înconjurată de grădini cu terase, unde priveliștile cu lacuri sunt încadrate de coloane și balustrade. Oferte Revelion Italia 2018, last minute italia

Italy Lenno Villa Balbianello

Italy Lenno Villa Balbianello

Bellagio

Nu există nicio îndoială că Bellagio știe că este cel mai frumos oraș de pe lac, cu setarea sa pe lungul punct unde se întâlnesc cele trei brațe ale lacului. Indiferent de modul în care arăți, punctele de vedere sunt superbe și, de obicei, înconjurate de grădini sau clădiri atent întreținute.

Italy Bellagio

Italy Bellagio

Verifica Oferte Revelion Italia 2019, last minute Italia 2019

Vezi celelate oferte AICI

 

Solicita oferta