Vacanta de vis Gran Canaria

21 Noiembrie - 28 Noiembrie

 • Include: Avion+Cazare+Asig Med+Transfer

preturi incepand cu 499 Euro

oferte vacanta gran canaria, sejur gran canaria, oferte gran canaria oferte vacanta gran canaria, sejur gran canaria, oferte gran canaria oferte vacanta gran canaria, sejur gran canaria, oferte gran canaria oferte vacanta gran canaria, sejur gran canaria, oferte gran canaria oferte vacanta gran canaria, sejur gran canaria, oferte gran canaria oferte vacanta gran canaria, sejur gran canaria, oferte gran canaria bilete avion gran canaria, concediu gran canaria, cazare gran canaria bilete avion gran canaria, concediu gran canaria, cazare gran canaria bilete avion gran canaria, concediu gran canaria, cazare gran canaria bilete avion gran canaria, concediu gran canaria, cazare gran canaria bilete avion gran canaria, concediu gran canaria, cazare gran canaria vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare vacanta insulele canare, sejur insulele canare, bilete avion insulele canare

Oferind un centru spa și un centru de fitness, Salobre Villas este situat în Salobre, în regiunea Gran Canaria, la 7 km de Playa del Ingles. Maspalomas se află la 6 km de proprietate. Wi-Fi gratuit este oferit în întreaga proprietate.

Locuința este dotată cu o zonă de relaxare. Unele unități au o terasă și / sau un balcon cu vedere la munte. Toate unitățile dispun de o bucătărie echipată cu o mașină de spălat vase și un cuptor. Sunt disponibile de asemenea un prăjitor de pâine, un frigider și un cuptor cu microunde, precum și o mașină de cafea și un ceainic. Există o baie privată cu un uscător de păr în fiecare unitate. Există prosoape și lenjerie de pat.

Salobre Villas include, de asemenea, o piscină în aer liber pe tot parcursul anului. Oaspeții se pot bucura de barul și restaurantul din incintă.

Las Palmas de Gran Canaria este la 44 km de Salobre Villas, în timp ce Puerto Rico este la 6 km distanță. Cel mai apropiat aeroport este Gran Canaria Airport, la 31 km de Salobre Villas.

 • Wi-Fi Internet
 • Parking
 • Fitness Center
 • SPA
 • Pool
 • Restaurant
 • Bar/Lounge

Super

Pachetul include: 

 • 7 nopti cazare la Salobre Villas
 • Zbor Blue Air, Ryanair – 1 escala
 • Asigurare medicala
 • Itinerariu
 • Asistenta turistica
 • Transfer Aeroport/Hotel/Aeroport

499 Euro/persoana Pret valabil pentru grup 6 persoane !!!

Oferte vacanta Gran Canaria 2018

Aflata la aproximativ 90 de mile de coasta Africii, insula Gran Canaria este un loc de peisaj natural uimitor, iar aproape jumătate din insulă este protejată ca rezervație a biosferei UNESCO. Nordul insulei este un peisaj de stânci dramatice, iar sudul este căptușit cu plaje frumoase.

Insula Gran Canaria este supranumita Micul Continent pentru ca aici se regasesc zone climatice si peisaje specifice Europei,Africii si Americii: masive muntoase,canioane,zona desertica,paduri tropicale.
Gran Canaria este cea mai mare insula a Canarelor si a fost desemnata ca fiind locul care se bucura de cea mai buna clima de pe glob.

oferte vacanta gran canaria 2018

Amadores Beach Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria are câteva plaje excelente și un mediu natural superb. Plaja Las Canteras are un țărm larg de nisip și ape blânde datorită unei diguri naturale formate din rocă vulcanic. Oferte Vacanta Gran Canaria 2018

Las Dunas de Maspalomas

O rezervație naturală din 1897. Zona în care dunele întâlnește marea este foarte populară printre turiștii care pot aprecia plajele frumoase de nisip.

oferta vacanta gran canaria

Dunele din Maspalomas

Biserica San Juan Bautista

Acest templu catolic, cunoscut și sub numele de Biserica Arucas, este una dintre cele mai importante atracții ale municipalității Arucas. Chiar dacă biserica a fost deschisă în 1917, a durat încă 60 de ani pentru a fi finalizată. Interesant, această bijuterie neo-gotică a fost construită în întregime din piatră locală. Merita sa vizitati vitraliile rafinate si sculpturile elaborate.

oferta vacanta gran canaria

Biserica San Juan Bautista

Plaja din Maspalomas -Una dintre cele mai populare plaje din zonă. Este împărțită în diferite zone potrivite pentru familii, nudiști sau comunități gay.

Dacă nu doriți să vă petreceți toată ziua pe șezlong, există o mulțime de activități disponibile – puteți încerca scufundări, puteți face o plimbare plăcută cu pedale sau puteți închiria un jet-ski.

Verifica toate ofertele noastre AICI

 

Solicita oferta