Revelion Bansko 2020

30 Decembrie - 02 Ianuarie 2020

  • Include:Cazare+Mic Dejun

preturi incepand cu 300 Euro

Oferte Revelion Bansko 2020 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018 Revelion Bansko 2018

Regnum Bansko Aparthotel & SPA, cu design deosebit beneficiază de o locație perfectă în stațiunea Bansko, la poalele Muntelui Pirin, la 400 de metri de telegondolă și la 900 de metri de centrul localității și oferă apartamente cu dotări de lux și vedere panoramică minunată.

După o zi activă, petrecută la schi sau snowboard, oaspeții se pot relaxa în sauna caldă şi în baia de aburi. Zona de spa reprezintă o modalitate excelentă de relaxare în timpul verii.

În timpul iernii restaurantul proprietății servește preparate tradiționale turcești. La sosire se oferă fructe și apă din partea casei.

Primăvara și toamna oaspeții pot opta pentru diferite posibilități de petrecere a timpului în aer liber, precum: plimbări, drumeții, ciclism, alpinism, echitație și multe alte activități disponibile în împrejurimile proprietății Regnum Bansko Aparthotel & SPA.

Complexul pune la dispoziție o sală de gimnastică, o sală de divertisment, o cameră pentru copii, grădini, precum și locuri de parcare într-un garaj subteran sau în aer liber.

  • Wi-Fi Internet
  • Parking
  • SPA
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar/Lounge

Amazing

SERVICII INCLUSE

✔3 nopti cazare la  Regnum Bansko Apart Hotel & SPA 

✔ Regim de masa: Mic Dejun;

✔Asigurare medicala

Verifica oferte revelion Bansko 2020

Bansko  este cea mai bună stațiune de schi din Bulgaria cu cele mai lungi pârtii de schi și cea mai bogată istorie culturală. Orașul Bansko este situat la poalele Muntelui Pirin din sud-vestul Bulgariei, la 160 km de Sofia. Stațiunea oferă condiții excelente de schi și snowboard și infrastructură. Multe hoteluri de diferite standarde și prețuri sunt disponibile pentru rezervare on-line. În ceea ce privește Apres ski – stațiunea oferă sute de baruri și restaurante tradiționale numite “mehana”. Stațiunea montană Bansko este o alegere excelentă pentru vacanța dvs. de schi și snowboard din Bulgaria. Verifica oferte revelion Bansko 2019, vacanta Bansko, Bansko ski, cazare Bansko

Revelion Bansko 2018

Hotel Regnum Bansko

Locație
Bansko este o stațiune de schi și de munte situată în partea de sud-vest a Bulgariei. Orașul este situat la 6 km de orașul Razlog și la 160 km de capitala Sofia. Bansko se află pe cele două maluri ale râului Glazne, la poalele Muntelui Pirin, chiar sub cea mai înaltă parte a acestuia. Muntele Pirin este un munte tip alpin cu cel mai înalt vârf – Vihren (2914 m). Orașul Bansko este situat la 925 m deasupra nivelului mării, în timp ce zona de schi – la o altitudine de 2000 – 2600 m.

Stațiunea de schi Bansko este atractivă în toate sezoanele. Oferă facilități excelente de schi și snowboard, precum și o istorie și o arhitectură unică a unei părți vechi și noi a orașului. Datorită acestor caracteristici Bansko este o destinație preferată pentru schi și snowboard.

Daca doresti sa petreci un revelion de vis in Bulgaria si accesibil din punct de vedere financiar, atunci Bansko este alegerea perfecta.

Verifica oferte revelion Bansko 2020

Vezi celelate oferte AICI

Solicita oferta