Vacanta Krabi 2020

22 Ianuarie - 31 Ianuarie 2020

  • Include:Avion+Cazare+MicDejun+Trans+Asig

preturi incepand cu 1100 Euro

Oferta Vacanta Thailanda

Nu mai sta pe gâduri și hai cu noi în cea mai frumoasă destinație de plajă a Thailandei.

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de o locație pe panta unui deal cu vedere la plaja Nopparat Thara și la Parcul Național Krabi, Anyavee Ao Nang Bay Resort se află la 200 de metri de Marea Andaman și de Ao Nang Beach.

Camerele sunt spațioase și dotate cu frigider, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, TV și seif digital. De asemenea, toate camerele sunt prevăzute cu balcoane mari, cu vedere la piscină și la golf.

Există o piscină mare în aer liber, care include o piscină spa și terase la soare.

Oaspeții au la dispoziție un serviciu de transfer de la/la aeroport, excursii și servicii de spălătorie. Restaurantul servește micul dejun și prânzul.

Acesta este locul preferat de turiștii din Ao Nang Beach, conform comentariilor independente.

  • Wi-Fi Internet
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar/Lounge

Vacanta de vis

Te-ai saturăt de frigul din tară? îti e dor de pantalonii tăi scurți si de slapi?! Pregătește-ți rucsacul si hai cu noi într-o vacanța de poveste in Krabi.

Pachetul include:
✔ Zbor Bucuresti – Krabi cu compania Qatar (toate taxele incluse);
✔ Doua mese la bordul aeronavei;
✔ Bagaj de cala 23kg;
✔ 7 nopti cazare la Hotel Anyavee Ao Nang Bay Resort (4stele)
✔ Regim de masa: Mic dejun inclus;
✔ Trasfer privat de la/ la aeroport;
✔ Bonus: Asigurare medicala si storno;
✔ Bonus: Itinerariu cu activitati recomandate.

Pachetul este complet si nu mai ai nevoie de nimic, doar de ceva banuti de buzunar.

Oferta Vacanta Thailanda – Pachet Vacanta Krabi – Party Trip

Oferta Vacanta Thailanda – Provincia Krabi este binecuvântată de prezența nu mai puțin de 154 de insule în apele de pe coastă, oferă oportunități excelente de snorkelling, plaje deosebit de frumoase si posibilitatea de a vizita si alte insule din imprejurimi.

 Insulele Phi Phi

Insulele Phi Phi sunt, cu siguranță, cea mai faimoasă destinație de vacanță din Krabi si vor face din vacanta ta din Thailanda una de neuitat. Ușor accesibil din Krabi Town cu feribotul satisface orice turist în căutarea plajelor cu nisip alb, înconjurate de nucă de cocos (plaja Laem Thong), apele turcoaz (Bay Maya) si activitati de snorkeling si scufundări.

 

oferta vacanta thailanda 2018

Insula Phi Phi Lay

După ce a fost folosit ca locație pentru filmul “Plaja” Insulele Phi Phi au capatat faima iar turiștii nu au încetat niciodată să vină, puteți ajunge acolo cu vaporul care durează aproximativ patruzeci și cinci de minute din Krabi. Vezi alte variante de Oferta Vacanta Thailanda aici

Munții Khao Khanab Nam sunt cele mai faimoase repere din Krabi,  cei doi munți stau pe o serie de peșteri mari, care au numeroase formatiuni de stalagmite si stalactite.

oferta vacanta thailanda

Khao Khanab Nam Mountains

Ao Nang Beach nu este cea mai frumoasa plaja din zona, iar daca sunteti dupa nisipul alb si o atmosfera linistita, mergeti mai bine la Railay Beach, dar daca sunteti in cautarea unei viata de noapte si a unei atmosfere pline de viata, acesta este un loc bun pentru a incepe. Există numeroase baruri și restaurante din zonă care vând o mulțime de soiuri de cocktailuri, precum și toate tipurile de alimente pe care le-ați aștepta la un hotspot turistic.

 

Verifica toate ofertele noastre pentru Vacanta Thailanda

Vezi celelate oferte AICI

Solicita oferta