Oferta Vacanta Corfu

17 Iunie - 24 Iunie 2019

  • Include: Avion+Cazare+Asig Med

preturi incepand cu 390 Euro

Oferta Vacanta Corfu 2019 | Vacante Grecia

Pensiunea se afla pe panta unui deal plin de pomi si flori, intr-o oaza de liniste, cu privelisti minunate spre Kanoni si vechea cetate din Corfu. Plaja Tsaki este la 100 m, statia de autobus este la 200 m iar statiunea plina de viata Benitses este la 300 m. Aeroportul este la 12 km. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

LOCALIZARE

Pensiunea se afla pe un deal, inconjurata de pomi si flori, oferind o priveliste minunata asupra statiunii Kanoni si vechii cetati din Corfu. Plaja Tsaki se afla la 100 m, statia de autobus la 200 m si statiunea plina de viata Benitses este la 300 m. Pensiunea este locul perfect pentru o vacanta relaxanta. Pentru a ajunge la pensiune trebuie sa urcati 90 de trepte, insa exista lift pentru bagaje.

FACILITATI PENSIUNE

Pensiunea ofera urmatoarele facilitati si servicii: camera pentru depozitarea bagajelor, vendomate de gustari si bauturi, acces gratuit la internet WIFI, masaj (la solicitare, contra cost), gradina. Sunt acceptate animalele de companie (la solicitare, gratuit).

FACILITATI CAMERE

Camerele au chicineta complet echipata, baie cu dus, aer conditionat, TV, balcon sau terasa.

  • Wi-Fi Internet

Super

Pachetul include:

Zbor direct charter Tarom Bucuresti – Corfu – Bucuresti

Transfer Aeroport-Hotel-Aeroport

Cazare 7 nopți în Casa dei Venti

Taxe de aeroport

Asigurare medicala si storno

Oferta Vacanta Corfu 2019 | Vacante Grecia

Oferta Vacanta Corfu 2019 | Vacante Grecia – Cu vedere la Marea Ionică turco-albastră, orașul Corfu este capitala insulei Corfu (Kérkyra). Într-o locație frumoasă, pe un promontoriu estic, dominat de două cetăți rezistente, orașul său vechi pietonos este plin de arhitectură elegantă italiană (considerați balcoane din fier forjat și acoperișuri de teracotă), datorită perioadei petrecute sub ocupatie venețiană (1401 până în 1797). Mai tarziu, Corfu a petrecut o perioada sub comanda britanica (1815-1864), care a adaugat cateva particularitati patrimoniului sau cultural.Astăzi, orașul vechi din Corfu este un sit al Patrimoniului Mondial.

Cetatea veche  Mai ales impunându-se când este văzut de la mare, magnifica Cetate Veche se află pe o peninsulă mică, stâncoasă, imediat la est de orașul vechi. Construită de venețieni în anul 1546, pe site-ul unui castel mai vechi, este accesat de pe Esplanadă printr-un pod care se întinde pe un șanț, faimoasa contrafossă, cu o adâncime de 15 metri și o lățime de până la 40 de metri. În interiorul cetății este o biserică mică, în stilul unui templu Doric, construit de britanici în secolul al XIX-lea. De la cel mai înalt punct, marcat de un far, aveți vederi spectaculoase spre vest peste oraș și spre est de-a lungul mării spre Albania. Oferta Vacanta Corfu 2019 | Vacante Grecia

Cetatea veche Corfu

Cetatea veche Corfu

Biserica Sf. Spiridon Un paradis de pace și liniște, chiar lângă Liston arcadele, această biserică este numit după sfântul patron din Corfu, Sf. Spiridon

Biserica Sf Spiridon

Biserica Sf Spiridon

Pontikonisi

La sud de centru, în afara vârfului sudic al Kanóni, două insulițe mici se ridică de la mare. Pe cea mai apropiată, atinsă printr-o șosea, se află mica mănăstire din Vlakhérna din secolul al XVII-lea, iar dincolo de aceasta se află insula mouse-ului (Pontikonísi), încoronată de o capela bizantină și un grup de chiparos. Oferta Vacanta Corfu 2019 | Vacante Grecia

Corfu Pontikonisi

Corfu Pontikonisi

Achilleion se află la 10 kilometri de orașul Corfu. A fost construită în 1890 ca palat de vară pentru împărăteasa Elisabeta din Austria. În interior, puteți vedea mobilier de epocă, picturi și chiar unele dintre hainele lui Sisi, dar pentru mulți oameni, accentul este grădina, cu statui din secolul al XIX-lea și priveliști minunate spre mare.

Achilleion Corfu

Achilleion Corfu

Agios Georgios beach Corfu

Agios Beach Corfu

Agios Beach Corfu

Verifica toate ofertele noastre pentru Oferta Vacanta Corfu 2019 | Vacante Grecia

Vezi celelate oferte AICI

Solicita oferta