Revelion Bansko Bulgaria

30 Decembrie - 02 Ianuarie 2020

  • Include:Cazare + Demipensiune

preturi incepand cu 300 Euro

Pirin Golf Hotel and Spa este înconjurat de pini şi pune la dispoziție 2 terenuri de golf, driving range, o academie de golf, 7 piscine, 2 supermarket-uri, piano-bar, sală de fitness, squash, biliard, tenis de masă, 7 zone pentru copii în aer liber, produse de panificație, un magazin cu articole sportive, școală de schi, depozit pentru echipament de schi şi un magazin de haine.

Teleschiul Bansko se află la 12 km de Pirin Golf Hotel and Spa. În timpul sezonului de schi, hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la teleschi, aflat la 10 minute, disponibil la fiecare oră în timpul zilei. Există şi un serviciu de transfer gratuit cu o mașinuță de golf, care poate transporta oaspeţii în cadrul complexului, pe durata verii.

Toate camerele hotelului sunt amenajate într-un stil alpin luxos şi reflectă, din punct de vedere arhitectural, mediul înconjurător. Camerele sunt dotate cu televizor, mobilier de lemn şi canapele cu materiale textile. Băile sunt luxoase şi includ cadă spa şi cabină de duş.

Pirin Golf Hotel and Spa are 3 restaurante, dintre care unul cu bucătărie europeană, unul cu preparate din bucătăria asiatică şi altul cu mâncăruri tradiţionale alpine. Oaspeţii au la dispoziţie un bar în hol şi 8 locuri de joacă pentru copii în aer liber, unde se găsesc leagăne, tobogane şi o groapă cu nisip. Oaspeţii pot închiria de la proprietate biciclete, echipament de schi şi instructori de schi şi golf, la un cost suplimentar.

De asemenea, aceștia beneficiază de acces gratuit la centrul spa, care include 1 piscină interioară, 3 piscine în aer liber (deschise în toate sezoanele), 3 piscine sezoniere în aer liber, saună montană, saună cu infraroșu, baie Kneipp, roci vulcanice, fântână de gheață, banchete încălzite, laconium, baie de aburi cu aromoterapie şi duş uimitor.

  • Wi-Fi Internet
  • Parking
  • Airport Transport
  • SPA
  • Pool
  • Restaurant

Amazing

SERVICII INCLUSE

✔ 3 nopti cazare la  Pirin Golf Hotel and Spa 

✔ Regim de masa: Demipensiune;

Last Minute Revelion Bansko 2020 – Cazare Bansko 2020

Bansko  este cea mai bună stațiune de schi din Bulgaria cu cele mai lungi pârtii de schi și cea mai bogată istorie culturală. Orașul Bansko este situat la poalele Muntelui Pirin din sud-vestul Bulgariei, la 160 km de Sofia. Stațiunea oferă condiții excelente de schi și snowboard și infrastructură. Multe hoteluri de diferite standarde și prețuri sunt disponibile pentru rezervare on-line. În ceea ce privește Apres ski – stațiunea oferă sute de baruri și restaurante tradiționale numite “mehana”. Stațiunea montană Bansko este o alegere excelentă pentru vacanța dvs. de schi și snowboard din Bulgaria. Verifica oferte revelion Bansko 2019, vacanta Bansko, Bansko ski, cazare Bansko

Pirin Bansko

Locație
Bansko este o stațiune de schi și de munte situată în partea de sud-vest a Bulgariei. Orașul este situat la 6 km de orașul Razlog și la 160 km de capitala Sofia. Bansko se află pe cele două maluri ale râului Glazne, la poalele Muntelui Pirin, chiar sub cea mai înaltă parte a acestuia. Muntele Pirin este un munte tip alpin cu cel mai înalt vârf – Vihren (2914 m). Orașul Bansko este situat la 925 m deasupra nivelului mării, în timp ce zona de schi – la o altitudine de 2000 – 2600 m.

Stațiunea de schi Bansko este atractivă în toate sezoanele. Oferă facilități excelente de schi și snowboard, precum și o istorie și o arhitectură unică a unei părți vechi și noi a orașului. Datorită acestor caracteristici Bansko este o destinație preferată pentru schi și snowboard.

Daca doresti sa petreci un revelion de vis in Bulgaria si accesibil din punct de vedere financiar, atunci Bansko este alegerea perfecta.

Descopera lumea calatorind  cu Party Trip! Last Minute Revelion Bansko 2020 – Cazare Bansko 2020 .

Vezi ofertele noastre sau solicita oferta personalizata!  AICI

 

Solicita oferta