Blog

Image Alternative text

Vacanta de grup in IBIZA

IBIZA, dragoste le prima vedere

CLICK pentru oferta VACANTA IBIZA 2018

Având în vedere că este prima noastră postare o să încep întăi de toate prin a mă prezenta.

Numele meu este Dragos Bărbuceanu, am 33ani și fac parte din echipa agenție de turism turoperatoare Party Trip, un business de familie ce a luat naștere în urmă cu doi ani, moment în care am decis să fac o schimbare în viața mea, am renunțat la jobul de corporatist, am urmat un curs de formare managerială în turism și împreuna cu fratele meu Alexandru Bărbuceanu am înființat propria agenție de turism, o agenție care satisface și cele mai exigente dorințe de distracție si aventură. Ne adresăm în special tinerilor energici și plimbăreți, targetând doar servicii de calitate, foarte bine cotate, sloganul nostru fiind: “Always happy, we love to travel, we love to party!

Și pentru că prima și cea mai mare dragoste o avem pentru IBIZA o să dedicăm acest prim articol din blog vacanței de grup din minunata insulă, cu promisiunea că vom păstra tradiția si vom reveni cu noi postări pentru fiecare dintre vacanțele Party Trip.

IBIZA PartyTrip, o vacanță de grup memorabilă

TIP VACANȚĂ: PartyTrip
NUMĂR PERSOANE: 30
PERIOADĂ: 31 mai – 7 iunie 2017
DURATĂ: 8 zile
TRANSPORT: Zbor București – Ibiza cu o escală în Milano
MIJLOC DE TRANSPORT LOCAL: scuter, mașină, autobuz, etc
CAZARE: cameră dublă/triplă la hotel/hostel

Preț: 450Euro/persoană

Pachetul a inclus:
✔ Bilet de avion București – Ibiza (cu toate taxele incluse);
✔ Bagaj de mână 10kg;  
✔ Cazare 7 nopti in San Antonio
✔ Insotitor de grup;
✔ Bonus: Asigurare medicala si storno;
✔ Bonus: Itinerariu cu activitati recomandate.

Jurnarul vacanței de grup din IBIZA

Ziua 1, miercuri, 31 mai 2017

Vacanta IBIZA | Despre IBIZA | Vacanta de grup IBIZA | IBIZA in cateva randuri

Energici și plini de viață ne-am întâlnit cu toții în aeroportul Henri Coandă de unde ne-am îmbarcat la zborul către IBIZA, cea mai cunoascuta dintre cele cinci Insulele Baleare de pe coasta de vest a Spaniei, bineînțeles, datorita cluburilor, marii, nisipului si soarelui pe tot parcursul anului. IBIZA este locul in care in fiecare vară tineri plini de viata vin si se petrec pana in zori la cele mai frumoase petreceri unde mixeaza DJ-ei internaționali. Pentru cei care reușesc să se rupă putin de atmosfera cluburilor, petrecerilor si a plajelor, există o bogăție de istorie și cultură care se găsesc în interiorul insulei și in capitală Eivissa – orașul Ibiza.

IBIZA vedere din avion, Vacanta IBIZA by www.partytrip.ro

IBIZA vedere din avion by www.partytrip.ro

San Antonio IBIZA | Port San Antonio IBIZA

Imediat ce am aterizat, ne avand rezervat transferul, ne-am indreptat catre statia de taxiuri din fata aeroportului. Fiind destul de organizati, ne-am grupat repejor cate 4 persoane per taxi si am pornit catre hotel. Odata ajunsi, nici nu am apucat să despachetăm bine bagajele, am facut pe fuga un duș și ne-am văzut cu toții în recepția hotelului de unde am plecat într-o scurtă plimbare pe plaja si in portul din San Antonio.

Plaja de langă portul din San Antonio, vacanță de grup în IBIZA by Party Trip Romania

Plaja de langă portul din San Antonio, IBIZA by www.partytrip.ro

Cala Gracioneta IBIZA

Nerabdatori si cu dorinta de a bifa cat mai multe, dupa bine meritata cura de aerosoli ne-am indreptat catre  plaja din Cala Gracioneta, un golf rustic de pe coasta de vest a insulei, care are o dimensiune mică, dar însă plină de caracter. Înconjurat de o mulțime de copaci umbroși, de colină stâncoasă și un patrat de aur care se întinde până la chiringuito, nu este deloc surprinzător faptul că este ocupat de dimineață până la apusul soarelui în fiecare zi a verii. Odata ajunsi aici, o parte s-au intins la soare iar noi, restul, care am ochelarii subadvatici la noi, ne-am bucurat ochii intr-o repriza minunata de snorkeling aici fiind unul dintre cele mai recomandate golfuri pentru înot, si asta datorita absentei valurilor.

Cala Gracioneta, vacanță de grup IBIZA by Party Trip Romania

Plaja din Cala Gracioneta, IBIZA by www.partytrip.ro

Cafe del Mar IBIZA

După ce am dormit câteva ore, pe seară am mers sa vedem apusul, unde alt undeva decât la Cafe del Mar, unul dintre cele mai speciale locuri din Ibiza datorita apusurilor de soare senzaționale și a distracției. Café del Mar este renumit în întreaga lume pentru albumele sale muzicale, fiind locul in care s-a ascultat pentru prima data mixurile chill-out.  Café del Mar este un ritual de trecere prin Ibiza; o experiență esențială pentru toate categoriile de varsta.

Mambo, Cafel del Mar, IBIZA, vacanta de grup by Party Trip Romania

Mambo, Cafel del Mar, IBIZA by www.partytrip.ro

 Ziua 2, joi, 31 mai 2017

Cu un program bine stabilit, a doua zi, după ce am luat micul dejun, am mers in continuare să descoperim insula, dar de data aceasta într-un mod inedit, si cum altcumva decât cu scuterele. Experiența a fost unică, toți fiind fascinați de frumusețea plajelor și golfurilor din zona de sud-vest a insulei. Prima oprire a fost in Cala Bassa, golf ce se afla la 15 minute cu de mers cu scuter/masina de San Antonio. Plaja Cala Bassa este înconjurată de o zonă împădurită de copaci, are ape limpezi, turcoaz și nisip moale și auriu. Este o plajă plina de viata, deoarece există o serie de sporturi nautice  jetsky.

Cala Bassa, vacanta IBIZA by www.partytrip.ro

Cala Bassa, IBIZA by www.partytrip.ro

Dupa doua ore de plaja, ne-am racorit bine si ne-am indreptat catre Cala Conta, un loc special dedicat celor ce sunt in cautarea apelor cristaline. Cala Conta are vederi fabuloase, apusul de soare și bărcile ancorate toate impreuna oferind un spectacolul liniștitor.

Cala Comte, IBIZA, vacanta de grup by Party Trip Romania

Cala Comte, IBIZA

 

Cala Tarida