Termeni si conditii

1. Copyright

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de PartyTrip.ro sau de partenerii sai, este un proiect ce apartine in totalitate al S.C. IDEAL CHOICE S.R.L. Prin urmare, este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara acordul prealabil al S.C. IDEAL CHOICE S.R.L.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Ideal Choice. PartyTrip îşi rezervă dreptul de a actualiza continuu conţinutul site-ului, de a adăuga noi categorii, rubrici sau secţiuni şi de a modifica arhitectura acestui site fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

2. Conditiile generale de vanzare

Inainte de a se face o comanda, rugam clientul sa citesca conditiile generale de vanzare ale www.partytrip.ro. Conditiile de vanzare exprimate pe acest site au valoare contractuala si pot fi modificate in orice moment de catre proprietar, fara preaviz si fara a-si informa in prealabil clientii. Conditiile aplicabile vor fi cele prezentate pe site in momentul validarii comenzii.

3. Limitarea responsabilitatii

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi etc) sunt cu titlu informativ, insa aceastea se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor. Firma noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. S.C Ideal Choice SRL nu raspunde in cazul in care prin omisiune sau inexactitate, aparute pe acest site, se pot crea confuzii, in ciuda tuturor precautiilor luate pentru a evita acest lucru.

Conform cu legile in vigoare, partytrip.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a partytrip.ro aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client. Suma va fi insa returnata numai cu conditia expuse de catre firma.

4. Confidentialitatea informatiilor

Informatiile cerute clientilor pe site sunt indispensabile pentru a realiza comanda si emiterea facturii.

Informatiile completate de catre client au caracter confidential, clientul beneficiaza permanent de posibilitatea de a modifica aceste informatii iar ele vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. De asemenea, utilizatorul are oricand posibilitatea de a modifica informatiile furnizate (aceasta actiune se face prin contactarea unui reprezentant partytrip.ro).