Bansko Orbilux

30 Decembrie - 02 Ianuarie 2019

  • Include:Cazare+Demipensiune

preturi incepand cu 180 Euro

last minute revelion bansko

Situat la o distanţă de 500 de metri de staţia de telegondolă din oraşul Bansko şi la 1,5 km de centrul vechi din oraşul Bansko, Orbilux vă oferă o piscină interioară încălzită, restaurant cu grădină de iarnă şi acces gratuit la internet prin cablu.

Toate apartamentele şi studiourile sunt moderne şi au o bucătărie complet utilată cu ustensile de bucătărie, frigider şi zonă de luat masa, precum şi balcon şi TV cu canale prin satelit. Cele mai multe dintre ele au, de asemenea, o maşină de spălat.

Spaţioasa zonă de spa de la Orbilux are o saună şi o baie de aburi. Sunt disponibile, de asemenea, un centru modern de fitness şi masaje.

Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria bulgară tradiţională, preparate de sezon şi un meniu pentru copii.

Copiii se pot distra, de asemenea, în sala de jocuri, iar servicii profesionale de îngrijire a copiilor sunt disponibile la cerere.

Hotelul vă garantează securitatea 24 de ore pe zi, precum şi parcare subterană păzită. La hotel puteţi închiria şi depozita echipamente de schi.

  • Wi-Fi Internet
  • Bar/Lounge
  • Pool

Bine 7.6 Booking

Pachetul include:
✔ 3 nopti cazare la Orbilux Hotel
✔ Regim de masa: Demipensiune;
✔ Bonus: Asigurare medicala.

Last Minute Revelion Bansko | Oferte Revelion Bansko | Party Trip

Last Minute Revelion Bansko 2019 la cel mai mic pret cu PartTrip!

Verifica ofertele noastre AICI sau solicita Oferta Personalizata!

Hotel Orbilux 

Solicita oferta